• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Boka tid för en klockkonsultation

Välkommen att boka tid för rådgivning hos våra klockexperter. Hos Jarl Sandin erbjuder vi privat och kostnadsfri konsultation där vi utgår från vad du gillar och din livsstil. Gäller det en klocka som present är vi lyhörda och tillsammans hittar vi bra och genomtänkta alternativ.

Vanliga frågor i vår rådgivning:

Vilken typ av klocka: Dykare, kostym, sport, smyckes eller vardagsklocka.
Välj rätt storlek på klockan: Vad passar på min handled?
Vilken metall på klockan: Stål, guld, titan eller keramik. Vad passar bäst för mig?
Vilken typ av urverk skall jag välja: Manuell, automat eller quartz, vi hjälper dig med valet.

Vår butik med exklusiv klockavdelning och urmakeri en trappa upp hittar du på Kungsgatan 67 i centrala Göteborg. Här tar vi emot dig med skräddarsydd expertrådgivning på en tid som passar dig. Bokningsschema finner du nedan.
https://www.jarlsandin.se/pub_docs/files/Startsidaflightkonsultationsmyckeochklockor/Boka-klockkonsultation-(kopia).jpg
SÅ BOKAR DU KLOCKRÅDGIVNING:

Välj den tid som passar dig bäst. Du måste göra din bokning minst två dagar innan önskad konsultation. Önskar du komma hit tidigare, kontakta oss på 031-10 59 00 så löser vi det.


Beskriv vilken typ av konsultation du önskar, och om du vet vilken klocka som är ditt fokus. T.ex varumärke, mekanisk, automat, dykarklocka, damklocka eller preferenser som en klocka i stål eller guld etc.


Övrig info: Det kan exempelvis handla om att du vill träffa en säljare du tidigare varit i kontakt med. Det kan vara att du söker en viss typ av klocka inom en angiven budget eller något annat vi behöver veta för att på bästa sätt förbereda oss inför din konsultation.