• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Boka tid för en smyckekonsultation

 
 
Här bokar du tid för privat, kostnadsfri expertrådgivning, där vi tar emot dig i butikens luftiga salong.
Oavsett om smycket är till dig själv eller en present är konsultation värdefullt. Vi hjälper dig hitta rätt kombinationer eller perfekta komplement till din smyckesgarderob. Vi erbjuder såväl inspiration som kunskap och vägledning till ett tryggt köp.
 

Vad kan vi hjälpa dig med?  

Rådgivning för förlovningsring & vigselring: Utifrån ett stort urval unika ringar med möjlighet till individuell anpassning skapar du din egen drömkombination. Från stilfulla släta ringar till gnistrande enstensringar och matchande allianser. Vi guidar såväl par som dig som kanske planerar ett frieri och vill komma enskilt.  
 
Juvelsmyckesrådgivning: Utöver vårt eget juvelsortiment gör vi gärna drömmen om ett unikt smycke till verklighet. Vi fångar upp dina idéer och ger bra råd vid val av ädelstenar. All tillverkning sker i vår egen ateljé i huset.  
 
Diamantrådgivning: Diamanter är vår passion och även vårt specialistområde. Rådgivning är en naturlig del av vår service till dig som går i diamanttankar. Givetvis hanterar vi endast äkta, naturliga diamanter som är garanterat etiska och konfliktfria.

Vår butik och guldsmedsateljé hittar du på Kungsgatan 67 i centrala Göteborg. Här tar vi emot dig med skräddarsydd expertrådgivning på en tid som passar dig. Bokningsschema hittar du längst ner på sidan.
https://www.jarlsandin.se/pub_docs/files/Startsidaflightkonsultationsmycken/Boka-smyckeskonsultation_V1-ej-text.jpeg
SÅ BOKAR DU SMYCKEKONSULTATION:

Välj den tid som passar dig bäst. Du måste göra din bokning minst två dagar innan önskad konsultation. Önskar du komma hit tidigare, kontakta oss på 031-10 59 00 så löser vi det.


Beskriv vilken typ av konsultation du önskar, och om du vet vilken smycke som är ditt fokus. T.ex. diamantring, förlovnings- och vigselring, egendesign eller ett specifikt varumärke du är intresserad av.


Övrig info: Det kan exempelvis handla om att du vill träffa en säljare du tidigare varit i kontakt med. Det kan vara att du söker en viss typ av smycke inom en angiven budget eller något annat vi behöver veta för att på bästa sätt förbereda oss inför din konsultation.