• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Longines
Longines

Schweiziska armbandsur från Longines med en lång och gedigen hantverkshistoria. De exklusiva klockorna förknippas med internationella idrottssammanhang och med en air av glamour via berömda ambassadör. Hos Jarl Sandin hittar du klassiska och exklusiva modeller från Longines: Heritage, Dolcevita, La Grande Classique, Conquest, HydroConquest och Master Collection.

Som auktoriserad återförsäljare av Longines får du tryggt köp med äkthetsbevis. Dessutom erbjuder service av ditt kvalitetsur med egna certifierade urmakare i huset. I vår webshop visar vi endast de olika huvudfamiljerna av Longines.

Välkommen till butiken på Kungsgatan 67 Göteborg för att upptäcka fler modeller samt få guidning av våra klockexperter som hjälper dig hitta din favorit.

Läs mer om Longines:

Klockor med elegans från Longines

Är elegans, stil och tekniskt nyskapande viktiga värden för dig så är Longines en perfekt matchning. Sedan 1900-talets slut har Longines haft sin plats bland eliten av världens klocktillverkare. Som bärare av Longines är du i gott sällskap! "Elegance is an attitude" lyder Longines slogan – och varumärket representeras av såväl utvalda som otroligt eleganta ambassadörer. 

Longines ligger inte bara bakom exklusiva armbandsur utan även klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Med PrimaLuna-kollektionen år 2009 lanserade Longines klockor med kvinnor som målgrupp. I dag erbjuder Longines kollektioner och klockmodeller för alla smaker, stilar och tillfällen.

Longines med anor från 1832

Longines har en lång anrik historia, då företaget grundades av Auguste Agassiz 1832 i Saint-Imier i Schweiz. Det finns mycket kuriosa och intressant fakta kring Longines, och som återspeglas i dess många tekniska innovationer inom tidtagning. Redan 1878 utvecklade Longines sin första kronograf.  

En annan spännande detalj är att Charles A. Lindbergh, en av världens mest berömda av piloter, efter sin revolutionerande soloflygning mellan New York och Paris år 1927 utvecklade ett nytt slags armbandsur i samarbete med Longines. Tack vare detta armbandsur kunde piloter inte bara kontrollera tiden utan även longituden för att veta exakt var han eller hon befann sig under flygningarna. Idag ingår Longines i Swatch Group.

Longines med teknisk och estetisk excellens

Klockor från Longines kännetecknas av en stark hängivenhet för elegans och prestanda. Det är klockor med teknisk och estetisk excellens, vilket också kännetecknar det utbud du hittar hos Jarl Sandin. Utöver armbandsur av hög är Longines ofta utvalda ut som officiell partner för tidtagning vid världens största idrottsarrangemang. Deras unika expertis ligger till grund för kollektionerna i sportsegmentet där Longines tekniska kunnande manifesteras i varumärkets sportiga elegans.

Stort urval Longines hos Jarl Sandin

Hos Jarl Sandin hittar du alla favoriter från Longines: Heritage, Dolcevita, La Grande Classique, Conquest, HydroConquest och Master Collection.

Longines Heritage klockor

Kollektionen Heritage är en hyllning till Longines historiska och banbrytande anda med klockor som hjälpte pionjärer på äventyr i luften, på land och under havet. En hyllning av Longiens historia genom fortsatt förfining och kontinuerlig elegans.

Longines Conquest klockor

Med koppling till sport har Conquest starka tekniska egenskaper för att kunna leverera utifrån användarens önskemål. Och utöver hög prestanda även elegans. Kollektionen erbjuder klockor för både dam och herr i flera utföranden och färgställningar.

Longines HydroConquest klockor

En serie sportklockor tillägnad till män och kvinnor som söker efter en högpresterande klocka som kombinerar teknisk innovation och vacker elegans.

Longines La Grande Classique klockor

Kollektionen är designad för både män och kvinnor och sticker ut med sin tunna eleganta profil.

Longines PrimaLuna klockor

En graciös kollektion som matchar kvinnor som uppskattar sofistikerad elegans och kvalitet.

Longines Master Collection klockor

Exceptionella klockor som sammanför klassisk elegans med högkvalitativ teknik och avancerade funktioner.

Longines DolceVita klockor

En hyllning till livets goda och tidlösa klockor med vackra mjuka linjer. Kollektionen är inspirerad av filmen “La Dolce Vita” och är den ursprungliga damkollektionen från Longines.