Ledig jobb hos Jarl Sandin Watches & Jewellery.

Vikarierande Butikschef.

Om jobbet.

Då vår ordinarie butikschef ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarierande butikschef. Vikariatet med start den 1 februari 2018 sträcker sig till april 2019.

Vi söker en trygg, ödmjuk och noggrann person som har öga för detaljer och är effektiv, lösningsorienterad och handlingskraftig. Du kommer att arbeta med personalfrågor (Handels) allt från rekrytering, avtalsskrivning och avslut till schemaplanering, som blir din främsta arbetsuppgift. Budget och mål sätts upp tillsammans med VD.

Din uppgift blir även att peppa medarbetare i individuella och gemensamma mål samt arbeta aktivt i butiken. Som vikarierande butikschef ingår du även i ledningsgruppen där du tar hänsyn till företagets utveckling i helhet.

På Jarl Sandin använder vi oss av schemaprogrammet Softone. Du kommer att attestera dina medarbetares tidrapporter som är en förberedande fas inför lön som hanteras av ekonomiavd.
Du kommer att administrera, men ej hålla, intro för ny personal samt planera interna och externa utbildningar. Som butikschef kallar du till möten med båda avdelningarna, du är även ansvarig för kommunikationen i butiken och ser till att nyheter och viktig information når butikspersonalen.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med personal och avtal. Du är en person med hög arbetsmoral som går att lita på i flera sammanhang. Det är meriterande att ha erfarenhet från SoftOne eller annat schemasystem.

Som vikarierande butikschef får du även ta del av de förmåner vi har på företaget. Aktivt försöker vi göra Jarl Sandin till en trevlig och attraktiv arbetsplats och jobbar ständigt med att hitta nya förmåner och trivselprojekt. När vår personal mår bra mår företaget bra!

Då tjänsten kommer börja med bredvid gång så kommer Intervjuer ske löpande, sista ansökningsdatum är 15/12-17. Skicka CV till jobb@jarlsandin.se

Vid frågor kontakta Kajsa Drevik
031-105911

Om företaget
Jarl Sandin är Skandinaviens största juvelerare. Företaget som är familjeägt och startade 1956 har idag ca. 50 anställda, varav ca. 35 personer i butik. Butiken är uppdelad i två avdelningar, klockor & smycken. Vi erbjuder varumärken som IWC, Omega, Hublot och Cartier på uravdelningen samt Ole Lynggaard, Georg Jensen och inte minst vår egen design Sandin 1956 på smyckeavdelningen.