Din guldsmed i hjärtat av Göteborg

Mitt i city, i hjärtat av Göteborg, finns din guldsmed Jarl Sandin. I över 60 år har vi fått förtroendet att förse våra kunder med vackra smycken i de ädlaste metaller, med de mest gnistrande diamanter och skimrande pärlor – allt av högsta kvalitet. Idag är vi mycket stolta över att vara en av Sveriges mest välkända juvelerare.
Hos Guldsmed Jarl Sandin hittar du välkända varumärken som Ole Lynggaard, Efva Attling, Georg Jensen och Sophie by Sophie med flera. Vi har även egendesignade smycken, exklusiva klockor och oförglömliga presenter. Självklart finns vigselringar och smycken från Jarl Sandin inte bara i vår webshop, utan även i vår guldsmedsbutik i centrala Göteborg.


Egen verkstad


Kvalitet och kreativitet är två starka ledord i vår verkstad i Göteborg. En trappa upp sitter våra guldsmeder som dagligen arbetar med avancerade juvel- och fattningsarbeten för att förverkliga våra kunders idéer och tankar. Här tillverkar vi vigselringar för hand, bara för dig.


Urmakare


I vårt hus sitter våra erfarna urmakare. De är certifierade att reparera och underhålla de mest välkända och respektabla varumärkena i världen. Vi är noga med att allt utförs med perfektion, vilket gör att våra kunder alltid kan känna sig trygga när de kommer till oss.


JS History


Guldsmed Jarl Sandin i Göteborg har skapat juveler och vigselringar till stadens redarelit såväl som till Västsveriges trolovade i över 50 år. Allt startade i en liten källare på ynka två kvadratmeter, resten är historia....


JS Academy


Kunskap är värdefullt och JS Academy ger dig värdefulla tips på alltifrån hur du säkerställer diamanters kvalitet till hur man tillverkar ett guldsmycke. Du får tips på hur du bäst tar hand om dina smycken och kan läsa allt som är värt att veta om pärlor. Öppnar snart.