• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Halssmycken

Ett halssmycke bär du nära ditt hjärta och vad passar bättre än ett halsband från Efva Attling. Här kan du botanisera bland ett stor urval halsband från Efva Attling. Hos Jarl Sandin hittar du halsband från de flesta Attling-kollektioner och såväl nyheter som klassiker. Från klassiska Efva Attling-halsband i silver och guld till unika diamanthalsband, coola pärlhalsband och populära pendants och colliers.

145 produkter

Du har sett 24 av 145 produkter

Upptäck Efva Attlings halsband hos Jarl Sandin

Efva Attling är synonymt med unika smycken som bär på djup mening – och halsbanden är inget undantag. Utforska en värld av elegant design och personlig stil med Efva Attlings halsband från de flesta kollektionerna hos Jarl Sandin. Vi är stolta över att erbjuda en mångfald av Attlings halsband som omfattar allt från stilrena silverhalsband till personliga guldhalsband, gnistrande diamanthalsband och nyskapande pärlhalsband. Upptäck Attlings karakteristiska pendants och colliers med en imponerande kreativitet. Oavsett om du söker ett statement-halsband eller ett mer diskret hänge så erbjuder Efva Attling halssmycken stor variation. Du kan garanterat hitta ett halsband som matchar din stil och personlighet.

Efva Attlings signaturstil gäller även för halsband

”Beauty with a thought” är hur Efva själv definierar sin smyckesdesign. Rent konkret betyder det att hennes kollektioner kryddas med unika budskap, något som även omfattar Efva Attlings halssmycken. Några exempel som inte kräver vidare förklaring är halsband från kollektioner som Sans Peur, Hope, Sisters Take No Shit, Pencez de Moy och Divorced With Children. En enorm bredd designmässigt – och det  finns halsband från Efva Attling för alla stilar och smaker, inte minst för dig som uppskattar pärlor, ädelstenar och diamanter.

Klassiska silverhalsband från Efva Attling

Jarl Sandin har en långt samarbete med detta populära varumärke och inledningsvis designade Efva smycken i silver. Vi erbjuder givetvis ett stort urval Efva Attling-silverhalsband, från lite enklare stilrena halsband och hängen formade som bokstäver, stjärnor och hjärtan till exklusiva halsband med diamanter, pärlor eller ädelstenar. Vanliga ädelstenar i Attlings halsband i silver är bergkristall, topas, morganit, rökkvarts, ametist och onyx. Det finns ett silverhalsband för varje smak, från nätta silverkedjor och diskreta hängsmycken till mer kaxiga collier-halsband och stilrena silverhalsband. En storsäljare är Love knot, Efva Attlings kärleksknut som halssmycke och andra favoriter är Feminine, Happy Tear pendant, You & Me, Miss Butterfly, Soulmate, Twosome, Violet , Big Bubbles och A Rose Dream. Många silverhalsband från Efva Attling är populära presenter, klassiker som kan matchas av armband, örhänge eller ring från samma kollektion.

Guldhalsband i stort urval från Efva Attling

Detta varumärke erbjuder exklusiva kollektioner av mycket hög kvalitet. Efva Attlings halsband i guld rymmer inte sällan detaljer som ädelstenar, diamanter och pärlor och en personlig guldkedja är givetvis en underbar gåva – till någon speciell eller varför inte till dig själv. Attlings halsband i guld finns i olika stilar och smak och du kan välja ett smycke som representerar dina tankar, drömmar och åsikter, exempelvis kollektionen Reach the Stars, Hope, Take No Shit, Carpe Diem och You & Me. Det är såklart ingen slump att Efva Attling kan titulera sig som Kunglig Hovleverantör. Jarl Sandins butikssäljare hjälper dig gärna hitta rätt halssmycke i guld bland Attlings fina guldkedjor med små diamanter, collier-halsband och guldhalsband utsmyckade med ädelstenar i olika färger och pärlor. I vår fysiska butik i hjärtat av Göteborg kan du prova halsband från Efva Attlings kollektioner samt få tips och god rådgivning, inte minst om det gäller en present. Några populära guldhalsband från Efva Attling är Bubbles, Love Knots, Happy Tear, Little Crazy Heart, Pencez Moon, Little Angel och Rose Petal

Diamanthalsband från Efva Attling

Självklart erbjuder Efva Attling exklusiva diamanthalsband, från nätta halskedjor som My First Diamond till statementsmycken som Kaboom & Stars pendant och Bend Over necklace. Efva Attlings halsband är infattade med diamanter som är garanterat är konfliktfria och de vanligaste slipningarna är briljant- och princessslipning. I många kollektioners halsband från Attling mixas diamanter och ädelstenar och det finns designer för alla smaker. Några ytterligare omtyckta diamanthalsband från Efva Attling är Circle of Love necklace, Million Stars necklace, Love Knot & Stars necklace, Love Bead Diamond necklace, The Mrs Necklace, Love Bowl necklace och Double Trouble & Stars necklace.

Pärlhalsband från Efva Attling

Pärlsmycken ligger just nu helt rätt i tiden och intresset är stort. Efva Attlings halsband med pärlor är mycket efterfrågade bland våra kunder. Det finns halssmycken med pärlor i många stilar och några som sticker ut är Punk & Pearl necklace och Oyster necklace. Andra kollektioner med fina pärlhalsband från Efva Attling som du hittar hos oss är Little Devil necklace, A Clear Dream Stud necklace, 60’s Pearl ring, Dream & Pearls necklace och givetvis Little Curly Pearly necklace. För dig som är ute efter en present så är ett smycke med pärlor ofta helt rätt. Ett pärlsmycke är ett måste i varje smyckeskrin.

Halsband herr från Efva Attling

Halsband för män finns givetvis hos Efva Attling och du hittar dem hos Jarl Sandin. Det är renodlade herrsmycken i material som silver och skinn och inte sällan tags och pendants med ett budskap stansat i metallen. Varje kollektion har också sitt eget tydliga budskap som ofta handlar om att uttrycka sig själv och stå för den man är, exempelvis Make Love Not War, Take No Shit, Hope och Rainbow Freedom, Attlings hängande herrhalsband finns i olika stilar och med en mängd olika typer av kedjor. Andra populära halsband är Little Cross pendant,  ID Me och Respekt necklace. Ett halsband till din kille, vän, pappa eller partner är alltid en uppskattad gåva.

Hitta rätt halsband från Efva Attling

Hos Jarl Sandin hittar du ett stort urval av Efva Attlings unika halsband, i tidlös cool design för både kvinnor och män. Som vi ovan beskrivit så finns halsband i silver, rött guld och vitguld och Efva Attlings fantasi sätter definitivt inga gränser när det kommer till design. Välkommen till oss och utforska fantastiska kollektioner! Behöver du hjälp att hitta rätt så finns våra kunniga säljare alltid tillgängliga.