• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Maria Nilsdotter
Maria Nilsdotter

Maria Nilsdotter bjuder med sina smycken in till en värld bestående av magiska varelser, dyrbara rustningar och förtrollande pärlor. Med inspiration från nordisk natur och mystik har Maria Nilsdotter sedan starten 2007 skapat sitt alldeles egna unika universum. Material och hantverk spelar en central roll och går som en röd tråd genom all hennes smyckesdesign, som även rönt stor internationell uppmärksamhet. Upptäck Maria Nilsdotters fantastiska hantverk hos Jarl Sandin.

93 produkter

Du har sett 24 av 93 produkter

Läs mer om Maria Nilsdotter:

Maria Nilsdotter: Ett förtrollande smyckeskonstnärskap

Maria Nilsdotter är inte bara en smyckedesigner, hon är även en sagoberättare. Genom sina förtrollande smycken och juveler tar hon oss med på en resa in i en magisk värld. Hennes skapande är inspirerat av nordisk natur och mystik och hennes personliga smycken väcker nyfikenhet. Med fina material och hantverk som centrala element har hennes smycken fångat internationell uppmärksamhet – och vi är stolta över att kunna erbjuda Maria Nilsdotters universum till Jarl Sandins kunder.   

Smycken med spännande detaljer

Maria Nilsdotter är en mästare på att kombinera material och skapa smycken som både utstrålar elegans, attityd och förmedlar en känsla av historia. Varje smycke är skapat med precision, vilket återspeglas i det omsorgsfulla detaljarbetet. Genom att mixa ädelmetaller, ädelstenar och pärlor skapar hon unika verk som utstrålar en tilltalande mystik.

Fascineras av Maria Nilsdotters berättande

Unikt med Maria Nilsdotters smycken är även hennes förmåga att i olika kollektioner väva samman olika teman och berättelser. Hon låter sig inspireras av naturens skönhet och där djurmotiv blir till fantastiska varelser som förkroppsligar både skönhet och styrka. Maria Nilsdotters smycken blir på många sätt till förlängningar av naturen själv.

Maria Nilsdotter – en internationell succé

Maria Nilsdotters framgång är mycket synligt. Artister, kändisar och modeikoner världen över bär hennes smycken, något som bidragit till att sprida hennes unika stil ännu mer. Genom att välja Maria Nilsdotter får du inte bara ett snyggt smycke att bära eller ge bort, du får också ett smycke som blir en del av din egen personliga berättelse.

Maria Nilsdotters signatursmycken finns hos Jarl Sandin

Maria Nilsdotter tog 2007 sin kandidatexamen i smyckesdesign i London. Samma år grundade hon sitt varumärke. Hennes signum är en silverring i form av en klo, Claw Ring, som hon designade under utbildningen. Denna är fortfarande en av bästsäljarna och som du självklart hittar hos Jarl Sandin tillsammans med ett stort urval favoriter.