• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Ringar

Välkommen att dyka in i Ole Lynggaards magiska värld av ringar. Upptäck kollektioner som utstrålar kreativitet, från den ikoniska Lotus-ringen till den bohemiska BoHo-ringen som utstrålar konstnärlig frihet. Varje kollektion lyfter fram Ole Lynggaards-ringar som på olika sätt bär på en unik berättelse och en kärlek till det personliga och vackra.

119 produkter

Du har sett 24 av 119 produkter

Upptäck Ole Lynggaards ringar – skandinavisk elegans

Hos oss hittar du ringar skapade av briljanta Ole och Charlotte Lynggaard. Det är två helt unika danska designers som står bakom de fantastiska Lynggaard-ringarna: grundaren och fadern Ole samt dottern Charlotte. Det är deras respektive personliga talang som i samspel med tradition och nyskapande idéer ligger bakom Ole Lynggaard Copenhagens mäktiga ringar. En ring från Ole Lynggaard är en manifestation av deras delade passion och dedikation till äkta hantverk.

Ringar med diamanter och handplockade ädelstenar

Varje Ole Lynggaard ring är ett konstverk i sig själv, och varje kollektion erbjuder något alldeles speciellt. Charlotte Lynggaard har gjort det till sitt signum att i sina kollektioner handplocka vackra stenar från hela världen och formge en unik Ole Lynggaard-ring efter just den. Genom noggrant utvalda diamanter och ädelstenar av högsta kvalitet blir din Ole Lynggaard-ring verkligen personlig, oavsett om den är en present eller om du väljer den som talar till just dig. Hos Jarl Sandin hjälper vi dig gärna hitta rätt smycke till dig eller till någon kär.

Ole Lynggaard-ringar – för alla stilar och smaker

Oavsett om din stil är diskret eller djärv och uttrycksfull så finns det en Ole Lynggaard-ring för din smak. Med en palett av design-, färg och materialval erbjuder varumärket ett brett spektrum av möjligheter att hitta den perfekta ringen som kompletterar din personliga stil. Många kollektioner, exempelvis Lotus, är också perfekta att skapa en slående ringstack med.


Ringar från Ole Lynggaard i urval

En kort presentation av en  rad ringkollektioner från Ole Lynggaard som du givetvis hittar hos Jarl Sandin:

  1. Lotus-ringar från Ole Lynggard: En hyllning till lotusblomman och en exklusiv, färgstark kollektion med ljuvliga färgstenar i alla regnbågens färger. Varje ring är som en öppnad lotus som strålar med skönhet och harmoni. Ringar finns i flera storlekar och det är ringar som går utmärkt att bära tillsammans som en bukett, en slående stack.
  2. BoHo-ringar från Ole Lynggard: En resa in i en värld av lekfull skönhet. Ringar som utstrålar en bohemisk känsla med sina mjuka linjer och fina detaljer. Varje ring är designad utifrån sin eller sina stenar och finns även utsmyckade med diamanter. En BoHo-ring i design av Charlotte Lynggaard är en konstnärlig skatt, som bär på en känsla av äventyr och kreativitet.
  3. Snakes-ringar från Ole Lynggard: En djärv och spännande tolkning av ormen som symbol för förvandling och förnyelse. Ringarna i denna kollektion slingrar sig runt fingret med en elegant design, inte sällan kombinerad med diamanter eller andra ädelstenar. En Snakes-ring från Ole Lynggaard är både mystisk och förförisk, och ger en känsla av styrka och självförtroende.
  4. Forest-ringar från Ole Lynggard: En hyllning till naturens skönhet med inspiration från skogens elegans och balans. Med sina organiska former och naturliga detaljer blir varje Forest-ring från Ole Lynggaard som en fantasieggande naturupplevelse.
  5. Leaves-ringar från Ole Lynggard: Smycken som fångar skönheten i varje litet blad som dansar i vinden. Ringarna i denna kollektion omfamnar fingret med en känsla av lätthet och naturlig elegans, inte sällan i fin kombination med gnistrande diamanter. En Leaves-ring från Ole Lynggaard är perfekt för dig som älskar att bära med dig naturens skönhet varje dag.
  6. Love Band-ringar från Ole Lynggard: En hyllning till kärlekens eviga band och dessa Ole Lynggaard-ringar är en symbol för starka och varaktiga relationer. Med sitt enkla och tidlösa design utstrålar de en känsla av djup samhörighet och ömhet.
  7. Nature-ringar från Ole Lynggard: En utforskning av naturens skiftande skönhet och mångfald. Ringar som är inspirerade av naturens alla former, texturer och kontraster. Kollektionen har den för Ole Lynggaard känneteckande satinerade yta och där varje Nature-ring är en påminnelse om att naturen är den största konstnären av dem alla.
  8. Shooting Stars-ringar från Ole Lynggard: En hyllning till livets magiska ögonblick, liknande stjärnor som faller från himlen. Ole Lynggaard-ringarna i denna kollektion är som små himlakroppar som gnistrar på din hand. Kanske en påminnelse om att önskningar kan bli sanna och drömmar kan förverkligas?

En investering i ikoner och klassiker

När du väljer en Ole Lynggaard-ring väljer du inte bara ett smycke, du väljer en tidlös skatt och glädje som följer dig genom livets olika skeden. Med sin enastående kvalitet och kommer din Ole Lynggaard-ring med all säkerhet att bli en del av din egen berättelse och en symbol för de minnesvärda ögonblicken i ditt liv.

Välkommen till Jarl Sandin och botanisera bland ett stort urval ringar från Ole Lynggaard. Hos oss kan du upptäcka en värld där tidlös skönhet möter modern elegans.