• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Sif Jakobs
Sif Jakobs

LET YOURSELF SHINE

Sif Jakobs är den kreativa själen bakom Sif Jakobs smycken.

Sif Jakobs är inspirerad av de människor hon omger sig med och av städer hon besöker på sina inspirerande resor, där hon ofta tar med sig sin familj.

Sif Jakobs, som växte upp på Island och nu bor i Köpenhamn, har alltid känt att hennes kreativitet bubblar. Hon är utbildad juvelerare och 2009 etablerade hon sitt eget smyckenmärke Sif Jakobs Jewellery, som hon idag driver tillsammans med sin man.

Hennes snygga estetik påverkar smycken som hon producerar, som alltid har ett lyxigt och elegant utseende. Det är ofta arkitektur och landskap som ger liv och inspiration till de nya kollektionerna, som lanseras två gånger om året.

Italien, där Sif Jakobs har bott, har en mycket speciell plats i sitt hjärta och i sina samlingar som är uppkallade efter italienska städer.

Sif Jakobs passion och instinktiva kvalitetskänsla uttrycks i hennes glamorösa design som ger vardagen en touch av lyx. Samtidigt speglar smycken tidens trend och trenden och det är precis det som gör Sif Jakobs smycken vald av ledande stylister och kändisar runt om i världen.

Sif Jakobs;

”Jag känner mig mycket privilegierad när jag kan kombinera min passion med mitt arbete och få göra det jag älskar mest, att designa smycken. Jag blir glad när jag ser kvinnor runt om i världen gå med mina smycken och få ännu mer lust att skapa och utveckla nya smyckedesigner.