• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Släta ringar

Letar du klassisk och vacker slät vigselring så har du kommit alldeles rätt. Jarl Sandin erbjuder ett stort urval släta vigselringar för såväl män som kvinnor. Lika vackra i ensam majestät och perfekta i kombination med annan ring. Samtliga släta ringar finns i valfri metall: rödguld, vitguld, roséguld samt platina. Hitta din favorit bland våra fina släta vigselringar från Sandin 1956.

209 produkter

Du har sett 24 av 209 produkter

Läs mer om släta vigselringar hos Jarl Sandin:

Släta vigselringar i stort urval

En slät vigselring är en klassiker med lång historia. Tidigare var en slät ring det självklara valet för förälskade par som gifte sig. För många män är den släta ringen fortfarande en preferens men även för kvinnor förblir den ett stilrent alternativ när det kommer till att välja ut sin vigselring. Hos Jarl Sandin erbjuder vi ett stort urval släta vigselringar av hög kvalitet från Sandin 1956.

Slät vigselring – enkelt och elegant

Den släta vigselringar förlorar aldrig sin inneboende attraktionskraft. Med sin självklara skönhet går den aldrig ur modet. En slät vigselring på ringfingret är en enkel, vacker och tydlig symbol. Den är lätt att bära även i en oöm vardag och vacker att kombinera med andra ringar från Jarl Sandins eget varumärke Sandin 1956. En slät vigselring är lika slående ihop med en enstens diamantring som med en hel- eller halvallians, som är vanliga förlovningsringar.

Du kan även matcha en slät vigselring med en liknande slät modell, i samma eller annan metall och med eller utan infattning. Samtliga modeller av  släta vigselringar från Sandin 1956 kan fås i valfri metall. Valet av rödguld, vitguld eller platina erbjuder ringens släta yta en möjlighet att låta metallen tala för sig själv.

Släta vigselringar för honom och henne

Släta vigselringar tilltalar såväl män som kvinnor och för par som önskar matchande ringtyper underlättar därför detta valet. Diamantringar är mer fokuserade på kvinnlig smyckning, medan släta ringars mer neutrala design erbjuder god möjlighet att hitta en stil som passar båda partnerna.

Trots att släta vigselringar har en enklare design innebär det inte att de inte kan anpassas efter er unika smak. Kanske vill ni ha ringen matt, blank eller borstad? Kanske önskar ni gravera en personlig och kärleksfull inskription på insidan av den släta vigselringen? Husets egna guldsmeder ser till era önskemål och personliga anpassningar uppfylls.

Släta vigselringar av hög kvalitet

Par som väljer släta vigselringar önskar i allmänhet ringar av hög kvalitet. Denna önskan svarar vårt egna hantverk perfekt upp mot. Din släta vigselring från Sandin 1956 tillverkas hållbart av återvunnet guld i husets guldsmedsateljé och med största noggrannhet.

Trender kommer och går, men släta vigselringar kommer fortsatt vara ett klockrent alternativ med starkt symbolvärde för den eviga och mäktiga kopplingen mellan två människor. Hitta din släta vigselring hos Jarl Sandin!