• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Hublot
Hublot

Hublot är ett exklusivt schweiziskt klockmärke som både utmärker sig själv och dig som bärare av dess klockor. Hublot är lyxigt men också kaxigt – och banbrytande från start genom att kompromisslöst gå sin egen väg. Inte minst genom att mixa oväntade material, som att sätta gummilänk på en 18k guldklocka.

Jarl Sandin är stolt återförsäljare av Hublot och vi erbjuder inte minst flaggskeppet Big Bang i stort urval samt storsäljaren Classic Fusion. Den senare – en nättare modell som passar perfekt under skjortan och till kostym men som tar ändå tar plats och som definitivt syns. Hublots klockor finns för både dam och herr och som chronograph. Klockorna finns med såväl mekaniska urverk samt som quartz.

Jarl Sandin är auktoriserad återförsäljare av Hublot, vilket betyder tryggt köp med äkthetsbevis. Utöver ett stort sortiment erbjuder vi service av ditt kvalitetsur från Hublot genom egna certifierade urmakare i huset. I vår webshop visar vi endast de olika huvudfamiljerna. I butiken på Kungsgatan 67 Göteborg är du välkommen in för att upptäcka och prova olika Hublot-modeller och få perfekt guidning i detta spännande klockmärke.

19 produkter

Du har sett 19 av 19 produkter

Läs mer om Hublot:

Banbrytande klockor från Hublot

Hublot grundades 1980 av Carlo Crocco som i Geneve designade en klocka, som han namngav HUBLOT efter det franska ordet för de runda ventilerna på fartyg. Sedan dess har varumärket varit banbrytande. Hublots armbandsur är i en klass för sig och är klockor för dig som inte är rädd för att sticka ut.

Hublot är The Art of Fusion

"The Art of Fusion" är Hublots slogan och som är en perfekt beskrivning av varumärket. Det pekar ut den attityd och den ideologi som omfattar själva kärnan i företagets design – där fusioner sker av material men även av stilar samt i form av ren innovation. Tydliga kontraster är nämligen det som gör Hublot till en spännande och intressant klocktillverkare och Hublot tänjer ständigt på gränserna, exempelvis genom att mixa oväntade material i sina klockmodeller: allt från tobaksblad tillgummi, jeans och läder. Hublot är ett klockmärke för dig som är ute efter något unikt – och vi på Jarl Sandin hjälper dig hitta rätt modell.

Hublot passar kvinnor och män i alla åldrar, men i synnerhet dig som är lite äventyrlig. Hublots klockor kan också sticka ut med färgstarka klockor och som på olika sätt väcker uppmärksamhet. Hublot står för ingenjörskonst men på ett sätt som inte räds vare sig färger eller vackra ädelstenar i fattningen.

Hublots koppling till sport

2005 lanseras den omvälvande kollektionen Big Bang, som sedan dess släppt i flera nyskapande uppdateringar som du hittar hos Jarl Sandin. Big Bang har starkt påverkat trenden för stora klockor, där den klassiska 44 mm urtavlan gör definitivt ett starkt intryck.

Hublot är ett klockmärke som ständigt överraskar med oväntade samarbeten. Varumärket har även en stark koppling till sport. 2005 mottog Hublots klockmodell Big Bang både designpriset och utmärkelsen Årets sportklocka. Hublot har bland annat sponsrat Manchester United, Juventus, Bayern München och LA Lakers. Hublot har också varit officiell tidtagare för Formel 1 och FIFA World Cups samt har ett spännande samarbete med Ferrari.

Unika material signerade Hublot

Som exempel på innovation utvecklar Hublot egna material, exempelvis Hublonium som bland annat består av magnesium och aluminium. Hublot har även skapat och har patent på ett helt nytt material: Magic Gold som sägs vara världens första repfria guld. Magic Gold är ett ultratåligt keramiskt guld i 18 karat, utvecklat och patenterat av Hublot i samarbete med the Swiss Federal Institute of Technology i Lausanne.

Hos Jarl Sandin erbjuds du en unik chans att uppleva Hublot. På vår klockavdelning kan du i lugn och ro och med professionell guidning närma dig Hublots universum, inte minst klockan med nya materialet Magic Gold.

Hublots klockor finns för både dam och herr och som chronograph samt quartzmodeller för den som inte är intresserad av urverk. Vi kan också ofta erbjuda dig unika statement-pieces från Hublot, med limiterade utgåvor på 200 ex.