• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

De Ville

De Ville, Omegas kanske stiligaste klocka i slimmad, enkel design. Sofistikerad, för varje tillfälle, en klocka för livet. På utsidan, visar De Ville en raffinerad nivå av hantverk som kapslar in både enkelhet och elegans. Men inom varje klocka finns den sanna skönheten, urverket. Certifierad som en Master Chronometer, dess precision och prestanda har uppnått branschens högsta standard.

Efter att ha passerat 8 intensiva tester som av det schweiziska federala institutet för metrologi (METAS), erbjuder De Ville Hour Visions samling lika imponerande kombinationer av metaller och färger. Visarna finns i Opaline-silver, brunt, brons eller blå, medan boetten på 41mm kommer i rostfritt stål eller 18K Sedna ™ guld.

Tryggt köp med äkthetsbevis hos Jarl Sandin, återförsäljare i Västsverige som dessutom erbjuder service av ditt kvalitetsur med egna certifierade urmakare i huset.

I vår webshop visar vi endast de olika huvudfamiljerna. I butiken på Kungsgatan 67 Göteborg är du välkommen in för att upptäcka och prova olika modeller och hitta din favorit.