• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Tag Heuer
Tag Heuer

Tag Heuer är en populär, robust kvalitetsklocka med stil och starka kopplingar till racingvärlden. Sedan 1860 räknas Tag Heuer som en av de mest tillförlitliga klockorna i världen.

Tag Heuer är lite av en avantgarde inom urmakeri, och är välbekant sponsor och tidmätare för många energifyllda idrotter, seglatser och bilsporter. Populära kollektioner hos Jarl Sandin för såväl dam som herr är de klassiska och exklusiva modellerna Aquaracer, Carrera, Formula 1, Link och Monaco.

Som auktoriserad återförsäljare får du ett tryggt köp med äkthetsbevis. Dessutom erbjuder vi service av ditt kvalitetsur med egna certifierade urmakare i huset.

I vår webshop visar vi endast de olika huvudfamiljerna från Tag Heuer. I butiken på Kungsgatan 67 Göteborg är du välkommen in för att upptäcka och prova olika modeller och guidas av experter som kan berätta mer om detta åtråvärda varumärke.

Läs mer om Tag Heuer:

Kvalitetsklockor från Tag Heuer

Schweiziska Tag Heuer är ett spännande klockmärke med fartfylld historik. Många är de Formel 1-förare som har burit en Tag Heuer på handleden. I racingfilmen Le Mans från 1971 bar den ikoniske skådespelaren Steve McQueen den kvadratiska Monaco och gjorde den till en klassiker. Sedan sent 1800-tal räknas schweiziska Tag Heuer som en av de mest tillförlitliga klockorna i världen, och är ett urmärke som stått i centrum som sponsor och tidmätare för idrotter, seglatser och inte minst motorsport.

Tag Heuer vilar på en lång historia. Företaget grundades år 1860 av Edouard Heuer under namnet "Heuer" och med en bakgrund i det militära flyget. 1985 förvärvades Heuer av TAG-gruppen och presenterades under namnet du idag känner varumärket: TAG Heuer.

Stort urval Tag Heuer hos Jarl Sandin

Tag Heuer passar män och kvinnor som söker en robust klocka men där de olika familjerna ger dig valmöjligheter i stil och funktion. Bland våra kunder är det är ett populärt klockmärke – och Tag Heuer är för många instegsklockan till den seriösa klockvärlden. Du får hantverk, design, kvalitet och historia till ett bra pris och det är en perfekt present! TaG Heuer har dessutom matchande damur i de flesta familjer.

Bland Tag Heuer klockorna hittar du flera välbekanta modeller, bland annat: 

  • Monaco
  • Carrera
  • Aquaracer
  • Formula 1
  • Autavia

Dessutom levererar de alltid spännande limited edition klockor.

Dykarklockan Tag Heuer Aquaracer

En klassisk dykarklocka som går att hantera under vatten med dykarhandskar på. En populär modell som finns i olika material och design. En tålig stålklocka som är snygg och som blir din till ett överkomligt pris.

Racingklockan Tag Heuer Carrera 

Snygg och lite nättare modell men som givetvis matchar de flesta situationer. Carrera-klockorna har sitt ursprung i racing och har fått sitt namn från ett legendariskt race i Mexico. Carrera är den perfekta sportklockan för den som vill ha en elegant klocka som fortfarande är tålig och där designen är ren och tydlig.

Ikonen Tag Heuer Monaco 

Tag Heuer Monaco är världens första vattentäta kvadratiska armbandsur och klockvärldens allra första automatiska kronograf med urverket kaliber 11. Modellen lanserades på Baselmässan 1969 och namnet är hämtat från det glamorösa Monaco Formula 1 Grand Prix. Varje aspekt av klockans design var radikal: den blå, metalliska urtavlan, de röda och ljusblåa visarna, den fyrkantiga boetten samt placeringen av kronan som sitter på motsatt sida – en symbol för att Monaco vrider upp sig automatiskt. 

Klockan blev känd i filmen Le Mans från 1972 då den bars av Steve McQueen – och Tag Heuer Monaco är en av butikens flaggskepp. Lika cool idag som när den kom på 1960-talet. Modellen finns i många utföranden och vi guidar dig gärna rätt.