• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Herrsmycken

Här hittar du favoriterna bland herrsmycken. Smycken för honom i form av manschettknappar, halsband, silverarmband, skinnarmband och ringar i olika metaller. Vi erbjuder stort urval herrsmycken i omtyckta varumärken som passar de flesta smaker och som även är uppskattade presenter. Med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor och presentinpackning gör vi valet lätt. Du kan alltid lite på tryggt köp online hos Jarl Sandin.

39 produkter

Du har sett 24 av 39 produkter

Läs mer om herrsmycken hos Jarl Sandin:

Olika sorters herrsmycken

Herrsmycken har blivit ett allt viktigare fokus. Män bär gärna utvalda smycken som accessoar och för att markera sin stil. Om armbandsuret tidigare har varit det mest givna på mannens handled är ett eller flera matchande armband idag en självklarhet. Även halsband är stort. Vi på Jarl Sandin har handplockat intressanta varumärken för att kunna erbjuda våra kunder herrsmycken som känns rätt men som även inspirerar. Tanken är att du direkt ska kunna hitta det du gillar till dig själv. Gäller det en personlig present till någon annan, din vän, man, pappa, son eller bror så har du kommit helt rätt. I vår webshop finns ett brett utbud utvalda herrssmycken med en tydlig identitet som matchar varje tillfälle. 

Är du ute efter manschettknappar har vi ett stort, anrikt och färgstarkt urval från Skultuna, världens största och fortfarande aktiva mässingsbruk. Vi har också stylish manschettknappar i guld och vitguld från Ole Lynggaard samt i silver från Georg Jensen och Efva Attling.

Armband är den typ av herrsmycke vi säljer mest av. Här har vi ett stort urval i skinn, stål, ädelmetaller, pärlor, nylontråd samt i återvunnet rep.

Även halsband ingår i vårt erbjudande av herrsmycken och här har vi klassiker i stål från By Billgren: armband med italiensk figarokedja som definitivt passar den stilmedvetne mannen.

Herrsmycken från omtyckta varumärken

När man hittar rätt så känns det i magen. Det gäller även herrsmycken och därför har vi säkrat upp vårt erbjudande till män genom att handplocka rätt kollektioner från rätt varumärken. I vår webshop hittar du därför herrsmycken från varumärken som:

Allihop välkända för kvalitet och kreativitet, vilket självklart även gäller de smycken de designar till män.

Herrsmycke som present

Att ge bort ett herrsmycke som present är en väldigt bra idé men det kan kännas svårt att välja rätt. Därför gör vi på Jarl Sandin det lite lättare för dig. Vi representerar populära varumärken, vilket ökar chansen att din gåva hamnar mitt i prick. Du kan riskfritt köpa present och ge bort ett utvalt herrsmycke med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor.

I vår fysiska butik erbjuder vi givetvis personlig rådgivning med goda rekommendationer på vad som kan passa. Vi bjuder även på ett halvårs försäkring som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.