• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Örhängen

Här hittar du favoriterna bland örhängen: studs, stift, hängande örhängen och creoler för alla smaker. Oavsett om du söker silverörhängen, guldörhängen, diamantörhängen eller pärlörhängen så finns det mycket att upptäcka hos Jarl Sandin. Hos oss finns örhängen av hög kvalitet från de mest efterfrågade varumärken. Alltid tryggt köp online och självklart snabb leverans.

890 produkter

Du har sett 24 av 890 produkter

Läs mer om örhängen hos Jarl Sandin:

Örhängen i olika material

Örhängen är idag ett spännande universum med olika stilar och uttryck och där material mixas på intressanta sätt. Något som självklart kan utmana din föreställning om vilken som är din preferens: rödguldsörhängen, vitgulds- eller silverörhängen eller kanske roséguldsörhängen. Det är inte ovanligt att silver och guld mixas i samma örhänge, exempelvis hos Georg Jensen och By Birdie.

Örhängen är ett smycke som passar de flesta, och som kan anpassas till att matcha såväl vardag som fest eller vara en accessoar som sticker ut. Örhängen i silver kan ge ett stilrent uttryck men kan lika gärna vara ett statement och matcha och förgylla såväl vardagslooken som festens lilla svarta. Örhängen i rödguld kan ge ett lyxigt uttryck – särskilt i kombination med ädelstenar som kan skapa ett dramatiskt uttryck. Örhängen i roséguld har tidigare setts som feminina och romantiska men kan lika gärna leverera attityd. Här hos oss på Jarl Sandin kan du köpa örhängen i ädelmetaller från alla tongivande varumärken såväl online som i butik.

Örhängen med vackra stenar

Örhänget är ett smycke som bjuder in till en lek med diamanter och andra ädelstenar samt pärlor. Från diamanter på stift, hoops med infattade stenar, krokörhängen med pärla eller ädelsten samt det nya svarta: örhängen som kan byggas ut och förändras med olika vidhäng, d.v.s. berlocker med ädelstenar eller pärlor.

Ett gyllene exempel för det senare är örhänget Kharisma från Dulong som redan är en klassiker, med en vacker kurva som kan kompletteras med vackra färgstenar och pärlor. Ett annat lysande exempel är Ole Lynggaards Lotusörhänge, designat utifrån ett stift med valfri sten som du lekfullt kan bygga ut efter tycke, smak och stil med oval sten, hänge, droppar eller kedjor. Genom att komplettera ditt örhänge med en färgsten kan du skapa nya effekter och färgmatcha både plagg och makeup.

Vilken sorts örhängen ska man välja

När det gäller att välja örhänge utgår många efter önskad stil, modell, storlek, material, sten eller färg. Kanske önskar du ett diskret örhänge, en klassisk look, något trendigt eller ett mer stort och iögonfallande örhänge? Ett personligt statementörhänge som får dig att synas lite extra är ett populärt val.

Det finns också olika typer av örhängen, som skiljer sig åt efter hur du fäster dem i örsnibben. Det finns örhängen även för dig som saknar hål i örat. Några av de vanligaste typerna av örhänge är:

  • Stiftörhängen
  • Studsörhängen
  • Krokörhängen
  • Creolörhängen
  • Ear cuffs
  • Clips

Stiftörhänge

Ett stift som fästs på baksidan med en snurrebuss. Ibland med hänge eller kanske bara en ädelsten eller pärla.

Studsörhängen (ear studs)

Detta är örhängen som sitter tätt mot örsnibben och inte hänger ner från örat. Det är mer minimalistiska örhängen med diamant, sten eller pärla,

Krokörhänge

En krok utan fäste på baksidan och ofta ett längre hänge.

Creolörhängen

Även kallade hoops eller creoler är örhängen som består av en ring som går genom örsnibben. De kan vara allt från små och diskreta till att verkligen ta plats.

Ear cuffs

Örhängen som du inte behöver ha hål i örat för att kunna bära. Istället kläms ear cuffs till rätt passform runt kanten av ditt öra.

Clips (clip-ons)

Örhängen för den som saknar hål i öronen där klämmor på hänget sätter smycket på plats på örsnibben.

Örhängen från kända varumärken

Örhänget är ett perfekt smycke att unna sig själv men är också en uppskattad present. Hos Jarl Sandin hittar du de mest efterfrågade varumärken där kvalitet är ett signum. Hos oss hittar du inte minst designörhängen från Sandin 1956, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Efva Attling, Dulong, Drakenberg Sjölin. Gynning Jewelry och Engelbert.

Du har ett stort urval smycken att välja bland och gäller det en gåva så kan du riskfritt köpa och ge bort utvalda örhängen fint inpackat med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor.

Behöver du hjälp att hitta rätt örhänge så erbjuder vi personlig rådgivning i fysiska butik och du kan även boka tid för enskild visning. Vi har tid för varje kund och bjuder även på ett halvårs försäkring som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.