• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Ringar

Här finns ringar för alla drömmar och önskemål. Silverringar, guldringar i rödguld, roséguld, vitguld samt platinaringar. Med eller utan ädelstenar, diamanter eller pärlor. Tryggt köp online. Du hittar garanterat favoritsmycket hos Jarl Sandin! Vi erbjuder stort urval ringar i omtyckta varumärken, exempelvis Sandin 1956, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Efva Attling, Drakenberg Sjölin, Dulong Fine Jewelry och Engelbert. 

Alltid tryggt köp online och självklart snabb leverans.

1 084 produkter

Du har sett 24 av 1084 produkter

Ringar i olika material

Du hittar garanterat din favoritring hos Jarl Sandin! Här finns ringar för alla önskemål och drömmar – och i alla material: Silverringar och givetvis ringar i rödguld, roséguld, vitguld samt platinaringar. Vi har vackra diamantringar men även ringar utan ädelstenar, diamanter eller pärlor och erbjuder ett stort urval ringar i omtyckta varumärken. Hos oss hittar du designringar från Sandin 1956, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Engelbert, Efva Attling, Drakenberg Sjölin och Dulong. Alltid tryggt köp online och självklart snabb leverans.

Ringar i olika material – vad passar mig?

Många har en preferens och föredrar att bära ringar i antingen silver och vitguld eller rödguld. Men att mixa silver och guld är idag lika vanligt och känner du för att samtidigt bära ringar i olika material så är du helt rätt ute. By Birdie är ett lysande exempel på en designer som skapar ett häftigt resultat genom att mixa olika ädelmetaller i samma ring.

Nyfiken på en ny look?  Nästa gång du planerar köpa en ring – prova den i en annan metall! Se hur det ser ut på handen och se hur ringen matchar dina övriga smycken. Bra att veta är att samtliga ringar i vår egen design, Sandin 1956, som smids hantverksmässigt i vår egen ateljé kan fås i valfri metall.

Varierar hårdheten beroende på material?

Ja, olika material har även olika hårdhet vilket påverkar ringens hållbarhet:

  • Ringar i vitguld?  Består av 75 % rent guld och 25 % silver, koppar, zink och någon vit metall, t.ex. palladium. Det vita i vitguld slits och kan behöva rodieras om med ett nytt lager rodium för att behålla sin vithet.
  • Ringar i rött eller gult guld? En guldring i rödguld i 18 karat består av 75 % rent guld och 25 % koppar och silver. Ju mer koppar desto rödare guld, vilket kännetecknar det svenska guldet. Gult guld är standardfärgen i andra europeiska länder där guldringar har högre halt silver.
  • Ringar i roséguld? Får sin rosa ton av en större andel koppar i guldmixen.
  • Ringar i platina?  Detta är den ädlaste, vitaste metallen som också är den dyraste. Lystern i en ring med platina varar för evigt och metallens höga täthet gör platina starkare än guld. Platina anses som dubbelt så hållbart som guld, vilket bidrar till att den åller en ädelsten bättre på plats.

Att tänka på när man köper ring

Ringen du väljer ska givetvis passa din stil och din personlighet men framförallt ska du älska den. Vilken ring du väljer handlar också om den ska fungera i din vardag eller om det är ett smycke för fest. En ring du använder varje dag ska kanske även matcha övriga smycken samt klocka. Gäller det val av diamantring tillkommer fler val: storlek, kvalitet, diamantform d.v.s. slipning. Kanske vill du börja din diamantresa med en ring som ger möjlighet att längre fram byta upp dig? Allt detta får du hjälp med hos Jarl Sandin.

Handlar det om att välja förlovningsring eller vigselring gäller samma frågeställningar – men här finns ofta ännu fler aspekter. Som att de ska passa ihop och kanske även matcha din partners ring (något som idag inte är så viktigt för många par!). Vi har ett brett vigselsortiment: ringar från frieri och förlovning till vigsel och förnyade löften. Söker du en helt unik vigselring så designar och tillverkar vi gärna en som matchar både dina drömmar och din budget.

Som en av Sveriges mest tongivande guldsmeder lyfter vi gärna fler värden för dig som ska köpa ring. 

Ringar i hållbart material

Det ska givetvis kännas bra att bära din ring och det finns ofta önskemål kring ett hållbart tänk. I vår egen design, Sandin 1956, tar vi givetvis ansvar för detta. I våra guldringar arbetar vi endast med återvunnet material från äldre smycken vilket bidrar till ett evigt kretslopp. 

I din diamantring infattas endast certifierade diamanter som är ekovänliga och etiska i alla steg de tar. Vi infattar endast äkta, naturliga diamanter och gärna återvunna diamanter som sparar på planetens resurser.

Ge bort en ring som present

Att ge bort ett smycke, exempelvis en ring, är härligt men kan kännas svårt. Vi på Jarl Sandin vill göra det lätt för dig att välja rätt. Genom långa samarbeten med branschens favoriter och med fingertoppskänsla för nya trender hittar du kvalitetssmycken från alla tongivande designers och varumärken hos Jarl Sandin. Vi representerar några världens mest framstående varumärken, vilket ger dig ett stort urval i ditt val av ring till någon kär. Du kan riskfritt köpa present och ge bort en utvald ring fint inpackad med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor.

Vi har med andra ord oftast det du söker, och är gärna ditt bollplank. I vår fysiska butik erbjuder vi personlig rådgivning med fingertoppskänsla för ringar och det går även bra att boka tid för enskild visning. Vi har tid för varje kund och bjuder även på ett halvårs försäkring som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.