• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Dulong
Dulong

Danska Dulong Fine Jewelry är en av de mest heta och exklusiva smycketillverkarna just nu. Varumärket är resultatet av ett unikt samarbete mellan guldsmed Marianne Dulong och designer Anja Camilla Alajdi som sedan 2005 har levererat sitt kompromisslösa smyckehantverk. Dulong är inte minst kunglig hovleverantör till det danska kungahuset.

Dulong erbjuder en spännande balans mellan det klassiska, råa och det glamorösa och är många stilar i ett varumärke, något som bidragit till deras popuaritet. Dulongs smycken tillverkas av de finaste material: guld med infattning av diamanter och pärlor men även mycket färgsten. Dessa kommer i många färger och former, exempelvis vit och grå månsten, ametist, granat, citrin, vesuvian och guavakvarts. 

Dulong är välkända för sina ikoniska, lyxiga Kharisma-örhängen som finns i olika storlekar, metaller och med eller utan diamanter samt med möjlighet att komplettera med vidhäng efter smak.. 

Jarl Sandin är din självklara återförsäljare i Göteborg av Dulong, både i butik och i webshop. Vi erbjuder ett stort urval av sortimentet från de olika kollektionerna Kharisma, Aura, Pacific, Esme, Butterfly, Piccolo, Ocean mm.