• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Vigselringar

En vigselring är mer än en ring, det är en stark symbol för er kärlek och er allians. Hos Jarl Sandin hittar du ett stort urval hantverksmässigt tillverkade vigselringar från Sandin 1956, för såväl dam som herr. Vi erbjuder allt från klassiska släta ringar till gnistrande diamantringar: solitärringar, ringar med sidostenar, alliansringar, halvalliansringar – och samtliga modeller kan fås i valfri metall. Oavsett om det gäller vigselringar i rödguld, vitguld, roséguld eller platina och om ringen är med eller utan diamanter så hjälper vi er uppfylla era drömmer. Önskar ni specialdesigna en egen vigselring så är husets guldsmeder mer än redo för uppdraget. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri rådgivning så att allt blir perfekt, inte minst matchning med förlovningsring samt med stil i övrigt.

524 produkter

Du har sett 24 av 524 produkter

Läs mer om vigselringar hos Jarl Sandin:

Specialister på vackra vigselringar av hög kvalitet

Att välja vigselring är inte sällan steg 2 i en process där en vacker förlovningsring redan finns på plats. Eftersom vi på Jarl Sandin är specialister på bröllopssmycken finns det ingen utmaning vi inte hanterar. Vårt mål är att du ska få den ringkombination du älskar, som matchar den ring du redan har och som har perfekt passform på ditt finger. Vi har omtyckta vigselringar för män, där det vanligaste visserligen är att bära en ring som används vid både förlovning och vigsel men där två ringar inte heller ovanligt. Vi hjälper er hitta rätt!

Vi guidar er till de mest perfekta vigselringarna

Det finns idag inget rätt eller fel i valet av vigselring. Idag kan ringkombinationer för förlovning och vigsel vara helt individuella och personliga; du väljer fritt efter din preferens. Vi på Jarl Sandin hjälper er gärna med goda råd för en perfekt kombination, som att se över ringarnas mått om de ska ligga dikt an. Det är ofta en bra idé att ringarna har samma eller liknande djup och att ringskenorna är kompatibla.

Vårt sortiment  av vigselringar från Sandin 1956 är brett och flexibelt och vi rekommenderar dig gärna modeller som passar extra bra att kombinera ihop.

Gnistrande vigselringar i stort urval

Hos våra kunder är gnistrande diamanter i vigselringen ofta en absolut önskan och vi har ett stort urval att upptäcka. Solitärringen med en större diamant är otroligt populär, men våra vigselringar med kompletterande sidostenar är ett härligt alternativ. En sidostensring har en större diamant i mitten och mindre diamanter längst ringskenan. Alliansringar är ett givet alternativ när det kommer till vigselring. Sandin 1956 erbjuder en rad modeller för olika smaker och som hel- och halvallians. Våra haloringar, med en större diamant i mitten med delikata diamanter infattade runtom som en krans är mycket omtyckta. Som vigselring representerar den en fin symbolik: det förflutna, nutiden och framtiden, något som givetvis ger en extra dimension.

Metallen på din vigselring

Vi skräddarsyr alltid vigselringen för dig, oavsett vilken modell du väljer. Det kan handla om anpassningar av ringskenan, önskemål diamantstorlek eller antal diamanter eller om en viss metall. Val av metall är givetvis viktigt vilket kräver eftertanke. Metallen på din vigselringen behöver visserligen inte matcha ringen du redan har, men kan vara enhetlig – allt beror på din stil och vilket uttryck du söker. Samtliga modeller av vigselringar från Sandin 1956 kan givetvis fås i valfri metall: rödguld, vitguld, roséguld eller platina. Olika metaller har som bekant olika egenskaper och kräver olika underhåll, och vi ger alltid råd utifrån din preferens.

Egendesign av vigselringar

Utöver att vara vacker ska din vigselring matcha såväl förlovningsring samt din smak och din  livsstil. Har ni en dröm om att designa en egen vigselring är Jarl Sandin den perfekta leverantören. Utöver egna designers och guldsmeder i huset har vi djup kunskap om diamanter och vi kan garantera  att ni får goda råd och ett perfekt utfört hantverk inom er budget.

Vigselringar sprungna ur ett hållbart hantverk 

Som en av Sveriges främsta juvelerare har Jarl Sandin sedan 1956 fokuserat på ett levande, tidlöst hantverk, manifesterat i vårt eget varumärke Sandin 1956. Våra vigselringar tillverkas av återvunnet guld, vilket gör att du i ditt val bidrar du till en mer hållbar guldhantering. Varje nytillverkad vigselring är en del i en miljövänlig process, som i sin tur bidrar till ett evigt kretslopp.

Varje vigselring från Sandin 1956 är etiskt och hållbart tillverkad för hand i vår egen guldsmedsateljé i Göteborg. Diamanter är vår passion – och även vårt specialistområde. Rådgivning är därför en naturlig del av vår service till er som ska förlova er och som går i diamanttankar. I din vigselring infattas endast äkta, naturliga diamanter av högsta slipningskvalitet och som är garanterat etiska och konfliktfria.