• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Alliansringar

Alliansringen är ett populärt val för förälskade par som letar rätt vigselring. Med ett band av diamanter som löper runt hela eller halva ringskenan ger din alliansring en underbar gnistrande effekt. Hos Jarl Sandin finns flertal designvarianter från Sandin 1956 att välja bland. Vi hjälper dig givetvis hitta rätt alliansring som matchar din personliga smak och som blir en perfekt vigselring bredvid din förlovningsring.

109 produkter

Du har sett 24 av 109 produkter

Läs mer om alliansringar/vigselringar hos Jarl Sandin:

Välja rätt alliansring som vigselring
 

Vigselringen betyder mycket för de allra flesta och alliansringen erbjuder ett starkt symboliskt värde. Med alliansringens diamanter elegant infattade på rad är benämningen ”love band” en klockren beskrivning. Alliansringar som vigselring är en favorit bland blivande äkta makar som vill ha en genomarbetad gnistrande vigselring med starkt symbolvärde.

Alliansring som symbol för evig kärlek

En alliansring förkroppsligar evig kärlek och är på så sätt en perfekt vigselring. Alliansringen kallas på engelska för ”eternity ring”, där diamanter på rad symboliserar två människor tillhörighet till varandra. Alliansringen är även en omtyckt gåva vid bröllopsdagar eller andra speciella tillfällen. Hos Jarl Sandin hittar du ett stort urval handtillverkade helallianser och halvalliansringar från Sandin 1956, infattade med utvalda diamanter och som utgör perfekta vigselringar.

Alliansringar för vigsel med olika uttryck

En alliansring skiljer sig inte bara genom om diamanterna löper i cirkel eller halvcirkel på ringskenan. De har olika uttryck; detta för att kunna attrahera olika smak och personligheter samt sitta fint ihop med olika ringtyper. I vårt sortiment från Sandin 1956 finns olika typer av alliansringar att välja bland för dig som är ute efter rätt vigselring: olika ringskenor, olikt antal diamanter och varierade slipningar samt olika sätt att infatta, stenarna. Dessutom finns även ditt personliga val av ädelmetall, från rödguld, vitguld till roséguld och platina.
Att vi kan erbjuda dig dessa val gör att din vigselring, din alliansring helt unik. Jarl Sandins medarbetare i butik hjälper dig självklart hitta och utforma en alliansring som uppfyller alla dina önskemål, inte minst om det finns planer på att matcha vigselringen med en annan ring

Infattning av en alliansring/vigselring

När det kommer till val av vigselring är helallians lika vanligt som en halvallians. Utöver antalet diamanter så finns det också olika slipningar att välja bland. Alliansringar är vanligen infattade med briljantslipade diamanter men även prinsesslipade samt baguettslipade diamanter förekommer.

För vigselringar i form av alliansringar finns många olika sätt att infatta diamanterna, något som inte bara påverkar förlovningsringens utseende utan även dess egenskaper. De vanligaste infattningarna bland alliansringar är kanalinfattning, kloinfattning, fadeninfattning samt pavéinfattning. Vi på Jarl Sandin ger dig alltid de bästa råden utifrån din livsstil, eftersom vissa infattningar är mer hållfasta än andra.

Så bär du din vigselring om du väljer en alliansring

En alliansring har egentligen allt. Den är vacker gnistrande, personlig och med ett underbart symbolvärde. Det är en perfekt vigselring och ett underbart smycke som du kan kombinera som du själv önskar: tillsammans med annan alliansring, med en solitär diamantring, en slät ring eller i ensamt majestät. Vi ger dig alltid skräddarsydd rådgivning så att ringfingrets ringar matchar varandra perfekt och är perfekta för er.

Våra alliansringar är vigselringar av hög kvalitet

Din vigselring i form av en alliansring från Sandin 1956 tillverkas hantverksmässigt av återvunnet guld i husets guldsmedsateljé. Väljer du Jarl Sandin väljer du kvalitet! I våra smycken infattas endast äkta, naturliga diamanter av högsta slipningskvalitet. Självklart är de garanterat etiska och konfliktfria.

Oavsett trender så kommer alliansringen fortsatt vara ett fantastiskt alternativ vid vigsel, som symbol för evig kärlek och en nära allians mellan två personer som hittat varandra. Hitta din alliansring hos Jarl Sandin!