• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Ringar

Här hittar du ringarna från Efva Attling. Hos Jarl Sandin finns ringar från de flesta kollektioner och såväl nyheter som klassiker. Från uppskattade Efva Attling-ringar i silver till unika cocktailringar med juveler, ringar med pärlor och diamantringar. Du hittar även ett brett urval av Eva Attlings herringar och givetvis kärleksfulla ringar för förlovning och vigsel.

107 produkter

Du har sett 24 av 107 produkter

Upptäck Efva Attlings ringar hos Jarl Sandin

Smycken laddade med mening är utmärkande för Efva Attling – och något som även gäller för ringarna. I de flesta av Attlings kollektioner ingår ringar och med en bredd som matchar de flesta stilar och smaker. Hos Jarl Sandin är vi stolta över såväl utbud som expertis inom detta mångsidiga varumärke. För Efva Attling erbjuder vi allt från silverringar och guldringar till diamantringar, cocktailringar samt ringar med pärlor. Vi har givetvis Attlings herringar och även ett urval unisex klackringar. Självklart hittar du även ringar för förlovning och vigsel.

Efva Attlings signaturstil gäller även för ringar

Som bekant benämner Efva sin design för Beauty with a thought. Det betyder att hennes kollektioner kryddas med unika budskap, vilket givetvis även omfattar Efva Attlings ringar för dam och herr. Några exempel som inte kräver vidare förklaring är ringar från kollektioner som Fuck off, Take No Shit, Pencez de Moy och Divorced With Children. En samling coola, fina, minimalistiska och extravaganta Attling-ringar i silver eller guld, där vissa kollektioner även är smyckade med pärlor och ädelstenar.

Klassiska silverringar från Efva Attling

Jarl Sandin är en av Attlings första återförsäljare och 1996 tog vi in hennes första kollektion. Initialt var det huvudsakliga materialet silver och givetvis har vi ett stort urval Efva Attling silverringar att välja bland, både för honom och henne. Från släta stilrena ringar till ringar med fjärilar, blommor och med ädelstenar eller pärlor. Attlings silverringar ingår i många klassiska kollektioner som är uppskattade bland våra kunder: Love Knot ring, You & Me ring, Soulmate ring, Twosome ring, Violet ring och A Rose Dream ring. Många silverringar är populära presenter, ett smycke som kan matchas av armband, örhänge eller halskedja från samma kollektion.

Guldringar i stort urval från Efva Attling

Efva Attlings ringrepertoar har med tiden breddats till att omfatta även rött guld och vitguld. Som alltid finns ett brett urval kollektioner hos Jarl Sandin i olika stilar och smak. Några exempel på populära ringar i guld från Efva Attling är Rock Star ring, You & Me ring, Love Bead ring, Love Knot ring, Balls ring, From Here To Eternity. Inte sällan kombineras Attlings guldringar med diamanter och ädelstenar, exempelvis i Day Pearl & Stars ringar, Little Magic Star ringar och exklusiva Bend Over ringar smyckade med morganit, akvamarin eller rosenkvarts samt gnistrande diamanter. I Jarl Sandins fysiska butik i hjärtat av Göteborg kan du både prova ut ringar från Efva Attlings kollektioner samt hitta rätt storlek samt få tips och god rådgivning av våra kunniga säljare, inte minst om det gäller en present.

Gnistrande diamantringar från Efva Attling

Diamantringar är idag synonymt med Efva Attling. I många kollektioner mixas diamanter och ädelstenar och det finns designer för alla smaker. Några exempel på kollektioner med diamantringar från Efva Attling är Bend Over ring, Circle of Love, Halo ring, Million Stars ring, Little Kaboom & Stars ring och givetvis delikata My First Diamond ring. Efva Attling designar även vigsel- och förlovningsringar, där du väljer mellan hel – och halvalliansringar eller solitärringar.  Efva Attlings vigsel- och förlovningsringar är infattade med diamanter som ät garanterat är konfliktfria och av kvaliteten Top Wesselton, den allra renaste och klaraste kvaliteten, även kallad vit diamant.

Cocktailringar och ringar med ädelstenar från Efva Attling

Efva Attling erbjuder även personliga ringar med ädelstenar. Från lite mer nedtonade juvelsmycken, som A Clear Dream ring, till imponerande cocktailringar där varumärket Efva Attling verkligen tar plats med sin exklusiva design. Exempel på det senare är Attlings ringar i kollektionerna Bend Over och Magic Star. Oavsett om ringen är en present till dig själv eller till någon annan så är vi gärna behjälpliga med råd.

Ringar med pärlor från Efva Attling

Pärlsmycken är hetare än någonsin och Efva Attlings ringar med pärlor både klassiskt tidlösa och moderiktigt trendiga. Du hittar såväl ljuvliga som tuffa ringar med sötvattenspärlor som passar utmärkt både till vardag och till fest. Några fina kollektioner som erbjuder ringar med pärlor är Day Pearl, 60’s Pearl ring, Little Devil ring och Pop Pearls.

Herringar och klackringar från Efva Attling

Ringar för män finns givetvis hos Efva Attling och inte bara herringar för vigsel och förlovning. Det är unika och personliga smycken för män i alla åldrar, från släta ringen Irregular till Viking Wide/Plain, Moonwalk ring eller From Here to Eternity. Efva Attling har också ett spännande utbud av klackringar, där många är utsmyckade med ord och inspirerande formuleringar, exempelvis Funky Ring, i solitt silver med stansat budskap samt Take no shit. Traditionellt sett har man burit klackringen på höger lillfinger, men idag finns det inget rätt eller fel utan du avgör hur du ska bära din ring. Vissa klackringar från Attling kommer med ett statement-budskap, andra med en stärkande innebörd. Klackringar från Efva Attling kommer också i flera olika designer, i såväl maskulin som feminin stil, och passar därmed alla. Det är inte minst en mycket uppskattad gåva.

Efva Attlings ringar för förlovning och vigsel

Eftersom kärlek är ett av Efva Attlings stora teman är förlovnings- och vigselringar passande för varumärket. Bland Efva Attlings ringar hittar du vackra förlovningsringar och vigselringar i rödguld eller vitguld, med eller utan diamanter. Du kan välja solitärringar med större diamanter eller flerstensringar med större och mindre diamanter. Attling erbjuder även ringar i helallians med diamanter tätt monterade runt hela ringskenan eller halvallians med diamanter på den sida som syns på ovansidan handen. Populär bland Jarl Sandins kunder är inte minst High On Love, en vacker solitärring från Efva Attling.

Ge bort en ring från Efva Attling 

Många av Efva Attlings ringar är uppskattade presenter, inte minst vid födelsedagar eller som studentpresent. Ge dig själv en exklusiv present i form av Magic Star med rosenkvarts eller onyx. Varför inte markera början på något nytt med ringen Divorced with Children, ett smycke där två silverringar är sammanlänkade av en liten ring i guld. Våra säljare har djup kunskap i smycken från Efva Attling och hjälper dig gärna hitta rätt ring och matcha den rätt.

I vår webshop samt i Jarl Sandins fysiska butik kan du i lugn och ro utforska Efva Attlings ringar. Här finner du ett stort urval kollektioner i silver och guld som alla rymmer  en unik design med en tanke.