• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Omega
Omega

Omega grundades i Schweiz 1848 och står sedan dess för elegans och precision. Omega Speedmaster bidrog med sin pålitlighet till världens första lyckade expedition till månen på Buzz Aldrins handled 1969. Omega står även bakom den första dykarklockan, varit officiell OS-sponsor och ansvarig för tidtagning och är den klocka James Bond bär. Klassiska och exklusiva modeller är Constellation, Seamaster, Speedmaster och De Ville.

Tryggt köp med äkthetsbevis hos Jarl Sandin, återförsäljare i Västsverige som dessutom erbjuder service av ditt kvalitetsur med egna certifierade urmakare i huset.

I vår webshop visar vi endast de olika huvudfamiljerna. I butiken på Kungsgatan 67 Göteborg är du välkommen in för att upptäcka och prova olika modeller och hitta din favorit.

9 produkter

Du har sett 9 av 9 produkter

Läs mer om Omega:

Omega – en klocka för livet

Omega är en ikonisk urtillverkare. Söker du en säker och stöttålig klocka med framstående urverk så är Omega ett utmärkt val. Dessutom är det ett klockbrand med såväl själ som en spännande historia och som erbjuder vackra klockor som rymmer allt ifrån sportigt till eleganta kostymklockor.

Klassiker och nyheter från Omega

Jarl Sandin erbjuder klockor från Omegas samtliga familjer, i stort urval av modeller samt utföranden: 

  • Seamaster
  • Speedmaster
  • Constellation
  • Ladymatic
  • DeVille

Våra klockexperter hjälper dig gärna hitta rätt modell, och söker du en klocka med utmärkt urverk och som håller hela livet, är användarvänlig, säker och stöttålig så rekommenderar vi definitivt Omega. I Jarl Sandins fysiska butik har du möjlighet att uppleva både klassiker och nyheter i realtid. Det är en sak att se klockan på bild och något helt annat att uppleva en sådan högkvalitativ klocka på sin egen handled, känna tyngden och se hur ljuset reflekteras i den. Omega är ingenjörskonst och levande historia i koncentrat, vilket gör det till en mycket åtråvärd klocka. En rad modeller har armband och boett tillverkad i 18 karats Moonshine Gold, en ny ton av guld framtagen av Omega som ska påminna om månens sken mot en midnattsblå himmel.

Omega med namnkunniga ambassadörer 

Omega inbegriper såväl revolutionerande urmakeri, som stora innovationer likt urverket kaliber Omega från 1894. Deras nya Master Chronometer-certifiering ger dig som kund högsta möjliga nivå av precision, prestanda och magnetisk resistans. I över två sekel har Omega gett kvalitet en ny innebörd och varit banbrytande på klockmarknaden. De utvecklade inte bara den första klockan på månen, utan även den första dykarklockan och har dessutom varit OS officiella tidtagare sedan år 1932. Att Neil Armstrong och Buzz Aldrin landade på månen år 1969 iförda Omega, är bara är ett av många exempel på mäktiga avtryck som de har gjort genom tiderna. Liksom Buzz Aldrin bar sin Omega Speedmaster på handleden under månpromenaden, bär många celebriteter och världsledare idag Omega tack vare märkets unika kombination av prestanda och design. Namnkunniga ambassadörer finns det gott om, varav James Bond är en av dem. Bondklockan Omega Seamaster är ett dykarur, som ursprungligen lanserades 1948. Omega Seamaster har en prestigefylld bakgrund, inte minst utvald klocka till brittiska Royal Air Force under andra världskriget.

Omega och innovationer

Prestigemärket Omega har gjort avtryck i historiskt betydelsefulla händelser och utvecklar än idag innovationer för sin samtid. 1999 introducerades den nya, revolutionerande gångmekanismen CO-Axial. Mekaniken gav inte bara förstklassig precision och prestanda, utan låg även till grund för Omegas kaliber 8500/8501 som lanserades år 2007. Omega är därutöver idag ledande i utvecklingen av en av dem mest komplexa utmaningarna i industrin: anti-magnetisk mekanik. De har lagt ned enorma summor och hårt arbete på att utveckla antimagnetiska urverk anpassade efter hur vi lever idag. Omega lanserade världens första antimagnetiska urverk, Seamaster Aqua Terra. 2013. Varje enskild klocka ställs inför stränga testkriterier och de är ensamma i världen om att göra testerna för en Master Chronometer-certifiering av sina urverk. 

Service och underhåll i huset

Deras klockor ger dig högsta möjliga nivå av precision, prestanda och magnetisk resistans, och du hittar din klocka hos Jarl Sandin. Omega har alltid utökat kvalitetens yttre ramverk och kan erbjuda dig som kund fem års garanti på alla sina urverk, i jämförelse med två-årig branschstandard. Premiumklockor som Omega ska givetvis vårdas och skötas på ett professionellt sätt så att deras prestanda och tillförlitlighet håller i det långa loppet. Våra egna urmakare som sitter i huset är certifierade för att kunna erbjuda service och kvalificerade reparationer av din Omega så att ni får ett långt liv tillsammans.