• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Engelbert
Engelbert

Engelbert Stockholm är en exklusiv juvelerarfirma och ett familjeföretag i fjärde generationen. De har sedan 1920 levererat stilren, nutida smyckedesign med en alldeles egen inneboende själ och Jarl Sandin är din självklara återförsäljare i Göteborg, både i butik och webshop. 

Inte minst är Engelbert välkända för den ikoniska The Legacy Knot. Med sin knutring i fyra storlekar och med nära 50 olika knytvarianter har Engelbert lyckats förnya en klassiker och skapat ett aldrig sinande ha-begär. Upptäck Big Knot, Medium Knot, Small Knot och Mini Knot hos Jarl Sandin. The Legacy Knot är idag en komplett kollektion där även armband och halsband ingår. Andra omtyckta kollektioner från Engelbert är Loop, Infinity, Love Letter, Petit, Petit Sign och Swirl.

Jarl Sandin erbjuder ett stort urval såväl knutringar som övriga kollektioner, och vi ger dig gärna goda råd inför ditt val av smycke, oavsett om det är till dig själv eller en kärleksfull gåva.

162 produkter

Du har sett 24 av 162 produkter

Läs mer om Engelbert:

Engelbert – nyskapande ikon sedan 1920

Engelbert har levererat stilren, nutida smyckedesign och skapat ikoniska kollektioner ända sedan Heribert Engelbert öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Sedan 1980-talet har Jarl Sandin varit stolta återförsäljare av Engelbert och våra säljare är perfekta rådgivare till dig som söker ditt drömsmycke eller vill matcha dina juveler med något utvalt från Engelbert.

Uppmärksammad smyckedesign

Engelbert blev tidigt stora på svenska marknaden med sina exklusiva vigsel- och förlovningsringar. Idag står varumärket för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Deras formgivning väcker inte sällan uppmärksamhet. Engelberts formgivare och in-house designer är Thomas Carlsson, som i Engelberts namn har han vunnit både the Diamonds International Award och blivit nominerad till Guldknappen. Engelbert levererar designmässig hållbarhet, med smycken som tidlösa men samtidigt så tidstypiska att de tydligt avspeglar den tid de skapats i. Ett unikt uttryck som gjort Engelbert till stora favoriter hos Jarl Sandins kunder.

Engelberts flaggskepp: The Legacy Knot

Kollektionen The Legacy Knot har sedan lanseringen varit en av Engelberts storsäljare. Som ring finns den i varianter som Mini Knot, Small Knot, Medium Tight/ Loose Knot och Big Knot. Knutringen finns från slät i guld till pavéfattad med svarta och vita briljanter. Ringen Medium  Knot är originalet och den knut Engelbert först presenterade. En tight knut i perfekt storlek. Den finns i 18k guld, rosé- eller vit guld samt slät eller med briljantslipade diamanter. Den mest ikoniska knutringen är kanske Big Legacy Knot, den största knuten och en lite öppnare knut med stora, härliga proportioner. Den erbjuds i 18k guld, rosé- eller vitguld, som slät eller pavé med vita/svarta briljantslipade diamanter, totalt 5.65 carat. Utan att ta över gör den varje outfit till något extra. Utöver omtyckta ringar finns THe Legacy Knot även som armring och halsband, där den absoluta knuten kommer som ett snyggt pavéfattat halsband med briljantslipade diamanter.

Stort urval smycken från Engelbert

Andra omtyckta kollektioner från Engelbert är:

  • Love Letter
  • Petit
  • Petit Sign
  • Swirl
  • Cross Loop
  • Infinity Loop

Kollektionen Infinity Loop med ringar och örhängen liknar The Legacy Knots grundform men är mer "uppknuten". Hos Jarl Sandin hittar du garanterat det smycke från Engelbert som du eller någon kär drömmer om. Det är ett prestigemärke som ger dig lite extra pirr i vardagen, för att inte säga till fest.