• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Armsmycken

Ole Lynggaard Copenhagen är ett uppskattat varumärke som förknippas med tidlös skönhet, elegans och en unik konstnärlig vision. Ole Lynggaards armband är inga undantag! Detta varumärke erbjuder en imponerande mångfald armband på ett sätt som andra designers har svårt att matcha.

85 produkter

Du har sett 24 av 85 produkter

Upptäck Ole Lynggaards armband hos Jarl Sandin

Hos Jarl Sandin kan du utforska ett brett urval av Ole Lynggaards fantastiska armband, i olika material och från alla tongivande kollektioner. Här ger vi en kort introduktion kring några av dem.

  • Armband från Snake Collection: Armband designade av Ole Lynggaard som elegant slingrar sig runt handleden och skapar en harmonisk balans mellan styrka och skönhet. Armbanden har en satinerad yta och finns även med briljantslipade diamanter.
  • Armband från BoHo Collection: BoHo-armringar är som övriga smycken i denna kollektion små konstverk som matchar din resa in i en värld av frihet och kreativitet. Dessa armband utstrålar en bohemisk anda och är perfekta för dig som vill uttrycka sin unika stil och personlighet.
  • Armband från Nature Collection: Dessa armringar med sin satinerade yta återspeglar strukturen hos ömtåliga grenar och kvistar. Med denna komplicerade metod att rista in små, linjära spår i guldytan påminner designer Charlotte Lynggaard oss om naturens underverk och erbjuder otroligt fina, organiska armsmycken. Nature-armband finns både som stel bangle och som tunn kedja och i såväl guld som silver samt med diamanter.
  • Armband från Shooting Stars Collection: Tunna, delikata gnistrande armband som är en hyllning till nätterna då stjärnorna lyser som starkast. Just nu väldigt uppskattade armband som ger en känsla av magi och mystik och som går utmärkt att matcha med fler armsmycken.
  • Armband från Love Collection: Armband med kärlekens budskap i varje detalj. Designade som egensinniga personliga kedjor, såväl tunna som kraftigare, och som finns med eller utan charms, fina hängen. Dessa Ole Lynggaard-armband är givetvis perfekta som gåvor till någon du håller kär, eller som en påminnelse om en bekräftande gest till dig själv.
  • Armband från Life Collection: Armband i livfulla färger som är färgglada följeslagare genom livet. Varje handknuten armband har ett vackert kroklås i guld som fulländar en  exklusiv men avslappnad design. Life-armbanden är Charlotte Lynggaards hyllning till lekfullhet och rå lyx och smycken som utstrålar kvalitet och suveränt hantverk.

Ole Lynggaards armband för män

Män som söker stil och kvalitet kan finna en perfekt följeslagare i Ole Lynggaards armband. Kollektionerna Life och Michel är utmärkta exempel på armband som tillför en extra dimension till din personliga stil. Life är, som ovan nämnts, en serie färgstarka unisex armband av flätad nylon i design av Charlotte Lynggaard. Life finns i alla nyanser och färgkombinationer och med kroklås i rödguld eller vitguld. Uppskattade kollektionen Michel utgörs av lite råare armringar i flätat oxiderat silver – och är också en mycket uppskattad gåva.

Stort urval armband hos Jarl Sandin

I vår webshop hittar du armband och andra smycken och juveler från Ole Lynggaard. Vi på Jarl Sandin är också stolta över att i vår butik kunna erbjuda dig en unik upplevelse när du utforskar Ole Lynggaards fantastiska armband. Vårt engagerade team står alltid redo att ge dig råd och hjälpa dig att hitta det perfekta armbandet, oavsett om det är till dig eller är en present.

Du är alltid välkommen till Jarl Sandin för att prova armband från Ole Lynggaard och få råd kring styling och spännande kombinationer.