• LEVERANS 2-3 DAGAR
 • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
 • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Örhängen

Ole Lynggaard Copenhagen är ett åtråvärt varumärke med fokus på hög kvalitet och innovativ design. Det gäller i hög grad när det kommer till Ole Lynggaards örhängen, som ofta erbjuder möjlighet att förnya sig på kreativa sätt. Inte sällan kan du kombinera och bygga ett unikt Ole Lynggaard-örhänge att variera varje dag och matcha såväl kläder som tillfälle. Här hittar du alla favoriterna!

123 produkter

Du har sett 24 av 123 produkter

Ole Lynggaards örhängen att matcha och variera

Hos Jarl Sandin hittar du ett stort och spännande urval av örhängen från favoriten Ole Lynggaard! Kollektionerna Lotus, Funky Stars, Dew Drops och BoHo är bara några fantastiska exempel.

Lotus-örhängen – ett färguniversum du mixar och matchar

Lotus är en ikonisk kollektion med ringar och örhängen i design av Charlotte Lynggaards med ljuvliga färgstenar i alla regnbågens färger, som London Blue Topaz, vit månsten, grå månsten och rutil kvarts. Lotusörhänget från Ole Lynggaard Copenhagen är designat utifrån ett stift med valfri sten som du lekfullt kan bygga ut efter tycke, smak och stil med fler påhäng, droppar eller kedjor. Du kan enkelt variera ditt örhänge för vardag och fest och efter humör. Ett Lotus örhänge eller ett utvalt Lotus påhänge är verkligen den perfekta gåvan! I vår butik visar våra säljare gärna spännande kombinationer utifrån vad du söker.

Örhänget Dew Drops – en sann klassiker

The Dew Drops Collections är en utveckling av The Lotus Collection och är örhängen i design av Charlotte Lynggaard med ljuvliga färgglada ädelstenar. Inspirationen kommer av av naturens överflöd där stenar kombineras med diamanter och delikata löv och krokar i guld. Dew Drops örhängen är en klassiker och en riktig storsäljare hos Jarl Sandin. Nätta Dew Drops finns också som hängen till halskedja eller armband, och med ett rikt urval stenar och färger.

Funky Stars är gnistrande kreativa Lynggaard-örhängen

The Funky Stars Collection är en spännande, gnistrande kollektion örhängen från Ole Lynggaard som väcks till liv genom nya, intrikata tekniker som skapar ett häftigt uttryck. Funky Stars är örhängen med flerdimensionell struktur och exceptionell gnistra och som på ett spännande sätt kan byggas ut och varieras. Smycket består av lager av briljantslipade diamanter och exempel på ett hänge är Funky Stars 9-Pointed Earring Pendant, som är ett 9-uddigt hänge i gult guld och 70 gnistrande diamanter på totalt 0,99 carat. Funky Stars kan också kompletteras med Evil Eye-hänget i guld; ett stiliserat öga tillverkat av turkos, tigeröga-kvarts och onyx omgivet av 42 diamanter. Detta är bara ett exempel på hur kreativt du kan använda ditt Ole Lynggaard-örhänge.

Fler spännande örhängen från Ole Lynggaard

Ett örhänge från Ole Lynggaard är ofta ett enastående statement, utöver Funky Stars är örhängen från kollektionen Cranes också mycket utmärkande – i form av en juvelprydd trana. Det finns ett örhänge för varje stil och smak från Ole Lynggaard; vi brukar prata om Lynggaards universum och den är i sanning oändlig. Några ytterligare kollektioner med fantastiska örhängen från Ole Lynggaard som vi gärna lyfter är:

 • Örhängen från Lace:
  Charlotte Lynggaard besökte en loppmarknad i Paris och hittade en gammal spets som blev inspirationen till kollektionen Lace. Ljuvliga örhängen där vi inte minst gärna lyfter fram örhänget med tre droppar vit månsten, med eller utan pavé.
 • Örhängen från Snakes:
  Den drömmande, sensuella Snakes lanserades 2013 för att uppmärksamma företagets 50-års jubileum. Kollektionen Snakes har utvecklats vidare och ett fantastiskt urval smycken inklusive häftiga örhängen med eller utan diamanter.
 • Örhängen från Shooting Stars:
  Din egen gnistrande vintergata och en fantastisk kollektion med gnistrande diamanter, inklusive örhängen. Faktum är att kollektionen är skapad utifrån ett unikt showpiece-örhänge som Charlotte Lynggaard designade och bar på Elle-galan 2015, då hon utnämndes som Style Icon of the Year: ett makalöst örhänge med dinglande guldkedjor och stjärnfall i diamanter.
 • Örhängen från Gipsy:
  Gipsy är en serie örhängen i design av Charlotte Lynggaard och en sammansättning av färgstenar och älskad av kungligheter och celebriteter. Finns även i silver med silverdroppar.
 • Örhängen från Lace:
  Ringar och örhängen designade av Charlotte Lynggaard. Med inspiration från en delikat fransk spets hon hittade på en loppmarknad. Romantiskt, helt fantastiskt hantverk och så även för örhängen i denna kollektion.

Självklart finns dessa kollektioner hos Jarl Sandin, och våra säljare är också utbildade på plats hos Ole Lynggaard i Köpenhamn och erbjuder gärna rådgivning. Oavsett om det gäller örhängen till dig själv eller om det är en present.

Stort urval Lynggaard-örhängen hos Jarl Sandin

I vår webshop hittar du örhängen och andra smycken och juveler från Ole Lynggaard. Vi på Jarl Sandin är också stolta över att i vår butik kunna erbjuda dig en unik upplevelse när du utforskar Ole Lynggaards fantastiska örhängen. Vårt engagerade team står alltid redo att ge dig råd och hjälpa dig att hitta det perfekta örhänget oavsett om det är till dig eller är en present.
Du är alltid välkommen till Jarl Sandin för att prova örhängen från Ole Lynggaard och få råd kring styling och spännande kombinationer.