• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Halssmycken

När det kommer till eleganta, personliga och exklusiva halsband står Ole Lynggaard högt i kurs. Lynggaards halssmycken kan beskrivas som en kombination av konstnärlig kreativitet och enastående hantverk. Hos Jarl Sandin hittar du ett brett sortiment av Ole Lynggaards fantastiska halsband.

 

32 produkter

Du har sett 24 av 32 produkter

Ole Lynggaard halsband - I exklusivt urval 

När det kommer till eleganta, personliga och exklusiva halsband står Ole Lynggaard högt i kurs. Lynggaards halssmycken kan beskrivas som en kombination av konstnärlig kreativitet och enastående hantverk. Hos Jarl Sandin hittar du ett brett sortiment av Ole Lynggaards fantastiska halsband.

Halsband från Ole Lynggaards alla kollektioner

Halsband finns representerade i de flesta av Ole Lynggaards kollektioner, var och en med sin unika charm och särart. 

Uppskattade "The Love Collection" med halskedjan Love Collier är en hyllning till kärlekens alla uttryck. 

För dig som föredrar något mer edgy finns "The Snakes Collection" med halsbandet Snakes Choker Snake i guld med totalt 14 st diamanter och satinerad yta – eller som pavé. Ett riktigt statement! 

The Shooting Stars Collection är som en stjärnhimmel full av drömmar och möjligheter och erbjuder ett omtyckt collier samt fantastiska chokers i guld med pärlor och diamanter. Dessa kollektioner är var för sig mästerverk som skapats med passion och omsorg.

Hängen från Ole Lynggaard

Utöver halsband erbjuder Ole Lynggaard en rad vackra hängen, pendants, inspirerade av naturens skönhet. Kollektion vi på Jarl Sandin gärna lyfter fram är Blooming, Forest, Leaves, Elephant och Lotus. Varje hänge är en konstnärlig tolkning av Ole Lynggaard och Charlotte Lynggaard och är en fantastisk present. Hängen från Ole Lynggaards olika kollektioner är perfekta att kombinera på en halskedja och på så sätt skapa ett alldeles unikt halsband.

Ole Lynggaards unika lås – clasps som kronan på verket

En unik aspekt av Ole Lynggaards halsband är deras exklusiva lås, eller clasps. Detta är designklassiker och små mästerverk som är som smycken i sig själva och kan användas som lås på Ole Lynggaards pärlcolliers eller som hängen på tunna kedjecolliers.

Ett halsband att älska och värdesätta

När du väljer ett halsband från Ole Lynggaard väljer du inte bara ett smycke, du väljer en del av en fantastisk tradition av överlägset hantverk och passion för skönhet. Ett Ole Lynggaard-halsband är gjort för att älskas och värdesättas i generationer. 

Upptäck Ole Lynggaard hos Jarl Sandin 

Du hittar ett stort urval halsband från Ole Lynggaard i vår webshop. I vår fysiska butik finns våra kunniga säljare som står redo att guida dig till det perfekta valet, vare sig det är som gåva till någon speciell eller ett smycke till dig själv.

Du är alltid välkommen till Jarl Sandin för att prova halsband från Ole Lynggaard och få råd kring styling och spännande kombinationer.