• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Ole Lynggaard
Ole Lynggaard

Fascineras du också av danska Ole Lynggaards unika värld av vackra, färgstarka, lekfulla smycken och juveler? Jarl Sandin är din självklara återförsäljare i Göteborg av Ole Lynggaards fantastiska hantverk. Hos oss hittar du ett stort urval fantastiska smyckeserier, exempelvis Lotus, BoHo, Elephant, Snake, Nature, Leaves, Gypsy, Sweet Drops och Shooting Star. Alla i design av Ole och dottern Charlotte Lynggaard.

Jarl Sandin har en lång relation med varumärket Ole Lynggaard och har kunnat erbjuda våra kunder deras smyckedesign i långt över 30 år. Vi har stor och bred kunskap och hjälper dig hitta rätt piece, oavsett om det är till dig själv eller gåva till någon kär.

Hos oss kan du köpa och ge bort ett utvalt Ole Lynggaard-smycke med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor. Dessutom vackert presentinpackat utan kostnad.

I vår fysiska butik erbjuder vi givetvis personlig rådgivning, där vi med stor kunskap i Ole Lynggaards magiska universum kan ge dig bra guidning. Vi bjuder även på ett halvårs försäkring som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.

34 produkter

Du har sett 24 av 34 produkter

Läs mer om Ole Lynggaard:

Ole Lynggaard med stort urval nyskapande klassiker

Unikt för Ole Lynggaard Copenhagen är att all produktion fortfarande sker inom landet – och i Köpenhamn. Ole och Charlotte Lynggaard har på så sätt möjlighet att arbeta mycket nära sitt produktionsteam som tillsammans utgör en av Nordeuropas största guldsmedsverkstäder. Ole Lynggaard är dessutom kunglig hovleverantör till det danska hovet.

Design av hög kvalitet

Tillsammans har de skapat ett lyxigt, åtråvärt varumärke med fokus på hög kvalitet och innovativ design. De skapar nya smyckefamiljer och förnyar parallellt sina äldre serier vilket ger en intressant dynamik. Grundtanken är att du ska kunna blanda och mixa, inte bara olika kollektioner utan även gammalt med nytt. Lynggaards design ger dig ofta möjlighet att förnya ditt smycke och bygga ut det på kreativa sätt. Du kan bygga ditt eget halsband eller örhänge och variera det varje dag om så önskas.

Stort urval Ole Lynggaard

Elephant är en favorit, en älskad klassiker som finns i olika former och storlekar och med eller utan diamanter. Välj bland berlocker för armband och hängen för halsband. Lotus är vår storsäljare som består av ringar och örhängen i Charlotte Lynggaards design som erbjuder dig färgstenar i alla regnbågens färger. Inspirerad av exotiska Lotusblommor med ringar i flera storlekar som går utmärkt att bära tillsammans som en bukett.

Kollektionen Snake är inspirerad av det första ormsmycket som Ole Lynggaard skapade till sin fru Karin på sent 1960-tal. Kommersiellt lanserades den drömmande, sensuella Snake 2013 och du hittar den populära kollektionen hos oss.

Omtyckt är även kollektionen Shooting Stars, din egen gnistrande vintergata. En fantastisk serie med gnistrande diamanter i allt  från tunna armband till maffiga juveler.

Life är en serie coola unisex armband för kvinnor och män av flätad nylon i design av Charlotte Lynggaard. Life finns i härliga färgnyanser. Det är enkelt att hitta dina favoriter från Ole Lynggaard tack vare ett stort utbud hos Jarl Sandin.

BoHo – små konstverk signerade Charlotte Lynggaard

Med input från Art Nouveau och den bohemiska livsstilen skapade Charlotte Lynggaard BoHo, en kollektion bestående av djärva, eleganta och påkostade juvelsmycken. BoHo är fine jewelry av högsta klass, tillverkad för hand i Ole Lynggaards ateljé i Köpenhamn. Smycken som utmärks av Charlotte Lynggaard utvalda ädelstenar samt diamanter fattade i rikt texturerat guld, ett signum för Ole Lynggaard. BoHo-kollektionen är små konstverk och du väljer smycke efter den eller de stenar som speglar din personlighet och din känsla.

Hos Jarl Sandin finns djup produktkunskap samt förståelse för hantverket bakom denna danska designikon. Vi är stolta över att kunna  föra vidare detta samt varumärkets inneboende magi och inspirera dig som kund hos Jarl Sandin.