• LEVERANS 2-3 DAGAR
  • FRI FÖRSÄKRAD FRAKT
  • SMIDIG & SÄKER BETALNING

Ole Lynggaard
Ole Lynggaard

Fascineras du också av danska Ole Lynggaards unika värld av vackra, färgstarka, lekfulla smycken och juveler? Jarl Sandin är din självklara återförsäljare i Göteborg av Ole Lynggaards fantastiska hantverk. Hos oss hittar du ett stort urval fantastiska smyckeserier, exempelvis Lotus, BoHo, Elephant, Snake, Nature, Leaves, Sweet Drops och Shooting Star. Alla i design av Ole och dottern Charlotte Lynggaard.

Vi har en lång relation med detta stolta varumärke och vår butik har kunnat erbjuda våra kunder Ole Lynggaards design i över 30 år. Vi har stor och bred kunskap och hjälper dig hitta rätt Georg Jensen-smycke, oavsett om det är till dig själv eller gåva till någon kär. 

Elephant är en favorit, en älskad klassiker som finns i olika former och storlekar och med eller utan diamanter. Välj bland berlocker för armband och hängen för halsband. Lotus är vår storsäljare som består av ringar och örhängen i Charlotte Lynggaards design som erbjuder dig färgstenar i alla regnbågens färger. Inspirerad av exotiska Lotusblommor med ringar i flera storlekar som går utmärkt att bära tillsammans som en bukett. Kollektionen Snake är inspirerad av det första ormsmycket som  Ole Lynggaard skapade till sin fru Karin på sent 1960-tal. Kommersiellt lanserades den drömmande, sensuella Snake 2013 och du hittar den populära kollektionen hos oss. 

Jarl Sandin är en av ett fåtal utvalda guldsmeder i Skandinavien som kan erbjuda den magnifika BoHo-kollektionen i butik och webshop. Välkommen in!